Alkuruokia:
- Katajanmarjasilakkaa, mustaherukkasilliä ja sillikaviaaria (L, G)
- Graavia lohta ja hovimestarinkastiketta (L, G)
- Savulohitartar (L, G)
- Häränpaahtopaistia ja kapriskastiketta (L, G)
- Katkarapusalaattia (L, G)
- Tomaatti sipulisalaattia (L, G)
- Vihreää salaattia (L, G)
- Kananmunia (L, G)
- Kuumia tilliperunoita (L, G)
- Leipävalikoima ja voita
Päivän lämmin perinneruoka:
Maanantai:
Lihapullia kermakastikkeessa, perunamuusia (L, G)
Tiistai:
Paistettuja muikkuja ja perunamuusia (L)
Keskiviikko:
Porsaanfileetä BBQ, AURA- perunagratiinia (L, G)
Torstai:
Hernekeittoa, sipulia ja sinappia (L, G)
Perinteistä lohilaatikkoa ja punajuurta (L, G)
Pannukakkua, kermavaahtoa ja mansikkahilloa (L)
Perjantai
Kananpoikaa sinappikastikkeessa, rosmariinin kera paahdettuja perunoita (L, G)
Jälkiruokana:
- Mustaherukka- kermahyytelöä (L, G)
- -Tähtianiksella marinoituja tuoreita hedelmiä (L, G)
- Omenapiirasta ja vaniljakastiketta (L, G)
- Pikkuleipiä ja suklaakonvehteja (L)
- Kahvi/tee
Noutopöytä 38,50 €