Perinteinen noutopöytä 17.11. – 21.11. kello 11.30 - 14.00
Alkuruokia:
- Sipulisilliä, sinappisilakkaa ja sillikaviaaria (L, G)
- Graavia lohta ja hovimestarinkastiketta (L, G)
- Savulohitartar (L, G)
- Savustettua kalkkunanrintaa ja vadelmakastiketta (L, G)
- Tomaatti-sipulisalaattia (L, G)
- Marinoitua kurkkua (L, G)
- Pikkelöityä punakaalia (L, G)
- Vihreää salaattia (L, G)
- Kananmunia (L, G)
- Kuumia tilliperunoita (L, G)
- Leipävalikoima ja voita
Päivän lämmin kotiruoka:
Maanantai:
AURA-härkää ja paahdettuja perunoita (L, G)
Tiistai:
Pariloitua lohta, rapu-remoulade ja tilliperunaa (L, G)
Keskiviikko:
Prässättyä possua, paholaisenkastiketta ja rosmariiniperunoita (L, G)
Torstai:
Hernekeittoa, sipulia ja sinappia (L, G)
Silakkapihvejä, perunamuusia ja tillivoita (L)
Pannukakkua, kermavaahtoa ja mansikkahilloa (L)
Perjantai
Paistettua kananpojanrintaa, Dijon- kastiketta ja juures- perunapyttiä (L, G)
Jälkiruokana:
- Tyrnikiisseliä ja vaniljakermaa (L, G)
- Omenapiirakkaa (L)
- Suklaaleivonnainen (L, G)
- Pikkuleipiä ja suklaakonvehteja (L)
- Kahvi/tee