Perinteinen noutopöytä 24.11. – 28.11. kello 11.30 - 14.00
Alkuruokia:
- Sipulisilliä, sinappisilakkaa ja sillikaviaaria (L, G)
- Graavia lohta ja hovimestarinkastiketta (L, G)
- Savulohitartar (L, G)
- Härän paahtofileetä ja kapriskastiketta (L, G)
- Tomaatti-sipulisalaattia (L, G)
- Marinoitua kurkkua (L, G)
- Pikkelöityä punakaalia (L, G)
- Vihreää salaattia (L, G)
- Kananmunia (L, G)
- Kuumia tilliperunoita (L, G)
- Leipävalikoima ja voita
Päivän lämmin kotiruoka:
Maanantai:
Paistettuja muikkuja, perunamuusia ja tillikermaviiliä (L)
Tiistai:
Porsaan fileetä sinappikastikkeessa, Västerbotten- perunagratiinia (L, G)
Keskiviikko:
Hirvenniskaa burgundilaisittain, timjamiperunaa(L, G)
Torstai:
Hernekeittoa, sipulia ja sinappia (L, G)
Pariloitua lohta, piparjuuriperunaa ja tillikastiketta (L, G)
Pannukakkua, kermavaahtoa ja mansikkahilloa (L)
Perjantai
Pippurista häränfileepataa, paahdettuja perunoita (L, G)
Jälkiruokana:
- Tyrnikiisseliä ja vaniljakermaa (L, G)
- Joulutorttuja (L)
- Suklaaleivonnainen (L, G)
- Pikkuleipiä ja suklaakonvehteja (L)
- Kahvi/tee