Perinteinen noutopöytä 19.5. – 23.5. á 38,50 €
Alkuruokia:
- Smetanasilliä, sinappisilakkaa ja sillikaviaaria (L, G)
- Graavia lohta ja hovimestarinkastiketta (L, G)
- Savulohitartar (L, G)
- Tomaatti-basilikasalaattia (L, G)
- Härän paahtofileetä ja kapriskastiketta (L, G)
- Paahdettuja vihanneksia sitruunakastikkeessa (L, G)
- Varhaiskaalisalaattia (L, G)
- Vihreää salaattia (L, G)
- Kananmunia (L, G)
- Kuumia tilliperunoita (L, G)
- Leipävalikoima ja voita
Maanantai:
Burgundin kanapataa ja rosmariinin kera paahdettuja perunoita (L, G)
Tiistai:
Pannupihvejä, perunamuusia ja suolakurkkua (L, G)
Keskiviikko:
Porsaanfileetä sinappikastikkeessa, AURA- perunoita (L, G)
Torstai:
Hernekeittoa, sipulia ja sinappia (L, G)
Perinteistä lohilaatikkoa ja etikkapunajuurta (L)
Pannukakkua, kermavaahtoa ja mansikkahilloa (L)
Perjantai
Klubin vorschmack perinteisin lisukkein (L, G)
Jälkiruokana:
- Mansikka- rahkamoussea (L, G)
- Hunajakakkua (L)
- Valikoima suomalaisia juustoja (L, G)
- Pikkuleipiä ja suklaakonvehteja (L)
- Kahvi/tee