Perinteinen noutopöytä 20.10. – 24.10. á 38,50 €
Alkuruokia:
- Sipulisilliä, sinappisilakkaa ja sillikaviaaria (L, G)
- Graavia lohta ja hovimestarinkastiketta (L, G)
- Savulohitartar (L, G)
- Palvisaunapossua ja Dijon- kastiketta(L, G)
- Tomaatti-sipulisalaattia (L, G)
- Paahdettua kurpitsaa ja pähkinää (L, G)
- Pikkelöityä punakaalia (L, G)
- Vihreää salaattia (L, G)
- Kananmunia (L, G)
- Kuumia tilliperunoita (L, G)
- Leipävalikoima ja voita
Päivän lämmin kotiruoka:
Maanantai:
Peuramureketta sinappikastikkeessa, emmental- perunagratiinia (L)
Tiistai:
Paistettuja muikkuja, tilli-kermaviiliä ja perunamuusia (L, G)
Keskiviikko:
Hirvenpaistia ”ragu”, rosmariinin kera paahdettuja perunoita (L, G)
Torstai:
Hernekeittoa, sipulia ja sinappia (L, G)
Ylikypsää häränrintaa piparjuurikastikkeessa, paahdettuja perunoita (L,G)
Pannukakkua, kermavaahtoa ja mansikkahilloa (L)
Perjantai
Paahdettua kirjolohta, limettikastiketta ja perunamurskaa(L, G)
Jälkiruokana:
- Tuorejuustomoussea ja vadelmakastiketta (L, G)
- Omenapiirasta ja vaniljakermaa (L)
- Suklaaleivonnainen (L)
- Pikkuleipiä ja suklaakonvehteja (L)
- Kahvi/tee