Noutopöytälounas

Noutopöytälounas

Perinteinen noutopöytä 17.11. – 21.11. kello 11.30 - 14.00

Alkuruokia: 
 
 
-       Sipulisilliä, sinappisilakkaa ja sillikaviaaria (L, G) 
-       Graavia lohta ja hovimestarinkastiketta (L, G) 
-       Savulohitartar (L, G) 
-       Savustettua kalkkunanrintaa ja vadelmakastiketta (L, G) 
-       Tomaatti-sipulisalaattia (L, G) 
-       Marinoitua kurkkua (L, G) 
-       Pikkelöityä punakaalia (L, G) 
-       Vihreää salaattia (L, G) 
-       Kananmunia (L, G) 
-       Kuumia tilliperunoita (L, G) 
-       Leipävalikoima ja voita 
 
Päivän lämmin kotiruoka: 
 
Maanantai: 
AURA-härkää ja paahdettuja perunoita (L, G) 
 
Tiistai: 
Pariloitua lohta, rapu-remoulade ja tilliperunaa (L, G) 
 
Keskiviikko: 
Prässättyä possua, paholaisenkastiketta ja rosmariiniperunoita (L, G) 
 
Torstai: 
Hernekeittoa, sipulia ja sinappia (L, G) 
Silakkapihvejä, perunamuusia ja tillivoita (L) 
Pannukakkua, kermavaahtoa ja mansikkahilloa (L) 
 
Perjantai 
Paistettua kananpojanrintaa, Dijon- kastiketta ja juures- perunapyttiä (L, G) 
 
Jälkiruokana: 
-       Tyrnikiisseliä ja vaniljakermaa (L, G) 
-       Omenapiirakkaa (L) 
-       Suklaaleivonnainen (L, G) 
-       Pikkuleipiä ja suklaakonvehteja (L) 
-       Kahvi/tee