Perinteinen noutopöytä 10.2. – 14.2.
Alkuruokia:
-Smetanasilliä, katajanmarjasilakkaa ja sillikaviaaria (L, G)
-Graavia lohta ja hovimestarinkastiketta (L, G)
-Lohitartar (L, G)
-Katkarapusalaattia (L, G)
-Kananpoikasalaattia Olivier (L, G)
-Salaattia paahdetuista juureksista (L, G)
-Vihreää salaattia (L, G)
-Kananmunia (L, G)
-Kuumia tilliperunoita (L, G)
-Leipävalikoima ja voita
Päivän lämmin perinneruoka:
Maanantai:
Lihapullia jaloviina- kermakastikkeessa ja perunamuusia (L,G)
Tiistai:
Porsaan leikkeitä, paahdettuja perunoita ja yrttikastiketta (L)
Keskiviikko:
Lohi-haukimureketta ja sitruunaperunaa (L,G)
Torstai:
Hernekeittoa, sipulia ja sinappia (L, G)
Janssonin kiusausta (L,G)
Pannukakkua, kermavaahtoa ja mansikkahilloa (L)
Perjantai
Paistettuja muikkuja, perunamuusia ja tillikastiketta (L)
Jälkiruokana:
-Marjapiirakkaa ja vaniljakastiketta (L)
-Mansikka- kermahyytelöä (L, G)
-Suklaapiiras (L)
-Pikkuleipiä ja suklaakonvehteja (L)
-Kahvi/tee