Perinteinen noutopöytä 31.3. – 4.4. á 38,50 €
Alkuruokia:
- Smetanasilliä, katajanmarjasilakkaa ja sillikaviaaria (L, G)
- Graavia lohta ja hovimestarinkastiketta (L, G)
- Savulohitartar (L, G)
- Rakuunajuureksia ja Västerbotten- juustoa (L, G)
- Porsaan paahtofileetä ja piparjuurikastiketta (L, G)
- Paahdettuja vihanneksia ja hernekastiketta (L, G)
- Marinoitua kaalisalaattia (L, G)
- Vihreää salaattia (L, G)
- Kananmunia (L, G)
- Kuumia tilliperunoita (L, G)
- Leipävalikoima ja voita
Päivän lämmin perinneruoka:
Maanantai:
Paistettuja muikkuja, perunamuusia ja tillikastiketta (L)
Tiistai:
Aurajuustohärkää ja ohrapaistosta (L, G)
Keskiviikko:
Lohipihvejä, tillikastiketta ja sitruunaperunaa (L, G)
Torstai:
Hernekeittoa, sipulia ja sinappia (L, G)
Leivitettyä kananrintaa, piparjuurikastiketta ja perunagratiinia (L)
Pannukakkua, kermavaahtoa ja mansikkahilloa (L)
Perjantai
Ylikypsää porsaan niskaa, herkkusienikastiketta ja lohkoperunoita (L, G)
Jälkiruokana:
- Suklaabrownies ja vaniljakermaa (L)
- Tuorejuusto-sitruunamoussea (L, G)
- Toscapiirasta (L)
- Pikkuleipiä ja suklaakonvehteja (L)
- Kahvi/tee