Perinteinen noutopöytä 28.4. – 2.5. á 38,50 €
Alkuruokia:
- Smetanasilliä, sinappisilakkaa ja sillikaviaaria (L, G)
- Graavia lohta ja hovimestarinkastiketta (L, G)
- Katkarapusalaattia (L, G)
- Tomaatti-basilikasalaattia (L, G)
- Häränpaahtofileetä ja kapriskastiketta (L, G)
- Paahdettuja vihanneksia sitruunakastikkeessa (L, G)
- Marinoitua kaalisalaattia (L, G)
- Vihreää salaattia (L, G)
- Kananmunia (L, G)
- Kuumia tilliperunoita (L, G)
- Leipävalikoima ja voita
Päivän lämmin perinneruoka:
Maanantai:
Paistettuja muikkuja, perunamuusia ja remoulade-kastiketta (L)
Tiistai:
Perinteinen lohilaatikko, punajuurta (L, G)
Keskiviikko:
Porsaan leikkeitä, paahdettuja perunoita ja BBQ- kastiketta (L)
Torstai:
Vappulounas
Perjantai
Karitsanpaahtopaistia, rosmariinikastiketta ja perunagratiinia (L, G)
Jälkiruokana:
- Mansikka-raparperivaahtoa (L, G)
- Hunajakakkua (L)
- Valikoima suomalaisia juustoja (L, G)
- Pikkuleipiä ja suklaakonvehteja (L)
- Kahvi/tee