Perinteinen noutopöytä 1.9. – 5.9. á 38,50 €
Alkuruokia:
- Sipulisilliä, sinappisilakkaa ja sillikaviaaria (L, G)
- Graavia lohta ja hovimestarinkastiketta (L, G)
- Savulohitartar (L, G)
- Vasikanpaistia ja piparjuurikastiketta (L, G)
- Tomaatti-sipulisalaattia (L, G)
- Marinoituja juureksia (L, G)
- Pikkelöityä punakaalia (L, G)
- Vihreää salaattia (L, G)
- Kananmunia (L, G)
- Kuumia tilliperunoita (L, G)
- Leipävalikoima ja voita
Päivän lämmin kotiruoka:
Maanantai:
Kananpojan paistia punaviinikastikkeessa, rosmariiniperunaa (L, G)
Tiistai:
Sipulipihvejä ja perunamurskaa (L, G)
Keskiviikko:
Savustettuja lohikyljyksiä, rapu-remouladekastiketta
ja sitruunaperunaa (L, G)
Torstai:
Hernekeittoa, sipulia ja sinappia (L, G)
Paistettuja muikkuja, tillikastiketta ja perunamuusia (L)
Pannukakkua, kermavaahtoa ja mansikkahilloa (L)
Perjantai
Häränpalapaistia ja perunagratiinia (L, G)
Jälkiruokana:
- Uuniomenamoussea ja rapeaa kauraa (L, G)
- Puolukkapiirasta ja kinuskikastiketta (L)
- Leipäjuustoa ja lakkahilloa (L, G)
- Pikkuleipiä ja suklaakonvehteja (L)
- Kahvi/tee