Noutopöytälounas

Noutopöytälounas

Perinteinen noutopöytä 10.2. – 14.2.


Alkuruokia: 
-Smetanasilliä, katajanmarjasilakkaa ja sillikaviaaria (L, G) 
-Graavia lohta ja hovimestarinkastiketta (L, G) 
-Lohitartar (L, G) 
-Katkarapusalaattia (L, G) 
-Kananpoikasalaattia Olivier (L, G) 
-Salaattia paahdetuista juureksista (L, G) 
-Vihreää salaattia (L, G) 
-Kananmunia (L, G) 
-Kuumia tilliperunoita (L, G) 
-Leipävalikoima ja voita 
 
Päivän lämmin perinneruoka: 

Maanantai: 
Lihapullia jaloviina- kermakastikkeessa ja perunamuusia (L,G) 
 
Tiistai: 
Porsaan leikkeitä, paahdettuja perunoita ja yrttikastiketta (L) 
 
Keskiviikko: 
Lohi-haukimureketta ja sitruunaperunaa (L,G) 
 
Torstai: 
Hernekeittoa, sipulia ja sinappia (L, G) 
Janssonin kiusausta (L,G) 
Pannukakkua, kermavaahtoa ja mansikkahilloa (L) 
 
Perjantai 
Paistettuja muikkuja, perunamuusia ja tillikastiketta (L) 
 
Jälkiruokana:
-Marjapiirakkaa ja vaniljakastiketta (L) 
-Mansikka- kermahyytelöä (L, G) 
-Suklaapiiras (L) 
-Pikkuleipiä ja suklaakonvehteja (L) 
-Kahvi/tee