Noutopöytälounas

Noutopöytälounas

Perinteinen noutopöytä 20.10. – 24.10. á 38,50 €

Alkuruokia: 
  
-       Sipulisilliä, sinappisilakkaa ja sillikaviaaria (L, G) 
-       Graavia lohta ja hovimestarinkastiketta (L, G) 
-       Savulohitartar (L, G) 
-       Palvisaunapossua ja Dijon- kastiketta(L, G) 
-       Tomaatti-sipulisalaattia (L, G) 
-       Paahdettua kurpitsaa ja pähkinää (L, G) 
-       Pikkelöityä punakaalia (L, G) 
-       Vihreää salaattia (L, G) 
-       Kananmunia (L, G) 
-        Kuumia tilliperunoita (L, G) 
-       Leipävalikoima ja voita 
 
Päivän lämmin kotiruoka: 
 
Maanantai: 
Peuramureketta sinappikastikkeessa, emmental- perunagratiinia (L) 
 
Tiistai: 
Paistettuja muikkuja, tilli-kermaviiliä ja perunamuusia (L, G) 
 
Keskiviikko: 
Hirvenpaistia ”ragu”, rosmariinin kera paahdettuja perunoita (L, G) 
 
Torstai: 
Hernekeittoa, sipulia ja sinappia (L, G) 
Ylikypsää häränrintaa piparjuurikastikkeessa, paahdettuja perunoita (L,G) 
Pannukakkua, kermavaahtoa ja mansikkahilloa (L) 
 
Perjantai 
  Paahdettua kirjolohta, limettikastiketta ja perunamurskaa(L, G) 
 
Jälkiruokana: 
-       Tuorejuustomoussea ja vadelmakastiketta (L, G) 
-       Omenapiirasta ja vaniljakermaa (L) 
-       Suklaaleivonnainen (L) 
-       Pikkuleipiä ja suklaakonvehteja (L) 
-       Kahvi/tee