Noutopöytälounas

Noutopöytälounas

Perinteinen noutopöytä 31.3. – 4.4. á 38,50 €

  
Alkuruokia: 

-       Smetanasilliä, katajanmarjasilakkaa ja sillikaviaaria (L, G) 
-       Graavia lohta ja hovimestarinkastiketta (L, G) 
-       Savulohitartar (L, G) 
-       Rakuunajuureksia ja Västerbotten- juustoa (L, G) 
-       Porsaan paahtofileetä ja piparjuurikastiketta (L, G) 
-       Paahdettuja vihanneksia ja hernekastiketta (L, G) 
-       Marinoitua kaalisalaattia (L, G) 
-       Vihreää salaattia (L, G) 
-       Kananmunia (L, G) 
-       Kuumia tilliperunoita (L, G) 
-       Leipävalikoima ja voita 

Päivän lämmin perinneruoka: 

Maanantai: 
Paistettuja muikkuja, perunamuusia ja tillikastiketta (L) 
 
Tiistai: 
Aurajuustohärkää ja ohrapaistosta (L, G) 
 
Keskiviikko: 
Lohipihvejä, tillikastiketta ja sitruunaperunaa (L, G) 
 
Torstai: 
Hernekeittoa, sipulia ja sinappia (L, G) 
Leivitettyä kananrintaa, piparjuurikastiketta ja perunagratiinia (L) 
Pannukakkua, kermavaahtoa ja mansikkahilloa (L) 
 
Perjantai 
Ylikypsää porsaan niskaa, herkkusienikastiketta ja lohkoperunoita (L, G) 
 
Jälkiruokana: 

-       Suklaabrownies ja vaniljakermaa (L) 
-       Tuorejuusto-sitruunamoussea (L, G) 
-       Toscapiirasta (L) 
-        Pikkuleipiä ja suklaakonvehteja (L) 
-       Kahvi/tee