Monipuoliset ja persoonalliset kabinettimme sekä upea pääsalimme luovat puitteet mitä moninaisimpien tilaisuuksien järjestämiseksi.

Tilat - pääsali

Pääsali

Pääsali sopii 40-100 hengen tilaisuuksiin. Voimme yhdistää pääsaliin myös Pankki- ja Pohjolakabinetti jolloin tilaa löytyy jopa 170 hengen tilaisuuteen. Tilassa on ammattilaistason flyygeli. Pääsali sijaitsee Klubiravintolan sisääntulokerroksessa.

Pohjolasali

Pohjolasali on 10-22 hengelle sopiva viihtyisä kabinetti. Tilan varusteluun kuuluu esitystekniikka ja kevyt äänentoistolaitteisto. Se sopii mainiosti sekä kokouksiin että juhliin. Kabinetti sijaitsee klubiravintolan sisääntulokerroksessa.

Pankki

Pankki on 10-28 hengelle sopiva kabinetti. Tila sopii erinomaisesti kokouksiin lounaan tai illallisen äärellä. Tilasta löytyy nykyaikainen kokoustekniikka. Kabinetti sijaitsee klubiravintolan sisääntulokerroksessa.

Hermanni

Hermanni-kabinetti sopii 10-22 hengen tilaisuuksiin. Tilassa järjestetään loistavasti jo hiukan suuremmat kokoukset, workshopit tai juhlat. Käytössä on tarvittaessa myös kokoustekniikka. Kabinetti sijaitsee klubiravintolan 6. kerroksessa.

Arvo Ylppö

Arvo Ylppö on 4-6 hengelle sopiva kabinetti. Tila sopii erinomaisesti pieniin kokouksiin kuten johtoryhmän kokoontumisiin.

Erkki Tanttu

Erkki Tanttu on klubin pienimpiä kabinetteja. Viihtyisä tila sopii 2-4 hengen pieniin kokouksiin ja esimerkiksi työhaastatteluun.

Väinö Vähäkallio

Väinö Vähäkallio on intiimi kabinetti. Valoisa tila rakentuu pöydän ympärille, johon mahtuu 4-10 henkilöä. Tilan varusteluun kuuluu kokoustekniikka.

Johtokunta

Johtokunta-kabinetti sopii loistavasti esimerkiksi juuri johtokunnan tapaamisiin tai juhlaillalliseen. Tilan mahtuu istumaan 10-22 henkeä. Käytössä on myös kokoustekniikka.

Valtteri Sipilä

Valtteri Sipilän huone sopii 4-8 hengen tilaisuuksiin. Tila on loistava esimerkiksi kokouksiin, tilmilounaasiin tai syntymäpäiväillallisiin.