Klubin jäsenenä saatte ravintolapalveluistamme useita etuja:
Varsinaiset jäsenedut löydätte www.klubi.fi sivustolta kirjautumalla jäsenosioon.
Tarjoamme myös jäsenten edustamille yrityksille ja yhteisöille sekä kanta-asiakkaillemme VIP- sopimusta, jolla edustamanne taho saa alennusta ravintolapalveluistamme. Lisätietoja saatte myyntipalvelustamme myynti@ravintolaklubi.fi tai soittamalla 050 5721 531.
Isänpäivän lounas 10.11.
Isänpäivänä 10.11.2024 katamme ravintolan pääsaliin herkkuja notkuvan noutopöydän.
Ravintola on avoinna kello 11. 30 – 16.00
Pöytävaraukset pyydämme ajoittamaan klo 11.30 – 14.00 välille
Pöytävaraukset suoraan ravintolaan myynti@ravintolaklubi.fi tai +050 5721 531
Alkuruokia:
Klubin perinteiset sillit ja silakat
Graavia lohta ja hovimestarinkastiketta
Tartar lämminsavustetusta lohesta
Kuhaterriiniä ja hummeri- aiolia
Muikunmätimoussea
Katkarapusalaattia
Kananpoikasalaattia
Häränpaahtofileetä ja kapriskastiketta
Tomaatti- ja vihreää salaattia
Kuumia tilliperunoita
Leipävalikoima ja voita
Pääruokana:
Ylikypsää hirvenniskaa, suppilovahvero- madeirakastiketta
Pariloitua taimenta, jokirapukastiketta
Emmental- perunagratiinia
Paahdettuja vihanneksia
Jälkiruokana:
Suklaakakkua
Kinuski- kermakakkua
Marinoituja hedelmiä
Lakka-kermavanukasta
Valikoima pikkuleipiä ja suklaakonvehteja
Kahvi/ tee
Buffet 49,50 €/ hlö
(hinta on sama jäsenille vieraineen)
Lapset 1-12v 1€/ ikävuosi
Kantapöytälounas tarjolla pääsalissa arkisin kello 11.30 -14.00. Lounaan jäsenhinta on 13.50 €
Pääsalin ollessa yksityiskäytössä katamme lounaan olohuoneeseen
Lounas 28.10. - 1.11.2024
Alkuruokia:
- Katajanmarjasilakkaa, mustaherukkasilliä ja sillikaviaaria (L, G)
- Graavia lohta ja hovimestarinkastiketta (L, G)
- Savulohitartar (L, G)
- Riistapasteijaa (L, G)
- Kananpoikasalaattia (L, G)
- Juuressalaattia (L, G)
- Vihreää salaattia (L, G)
- Kananmunia (L, G)
- Kuumia tilliperunoita (L, G)
- Leipävalikoima ja voita
Päivän lämmin perinneruoka:
Maanantai:
Lihapyöryköitä kermakastikkeessa, perunamuusia (L, G)
Tiistai:
Ylikypsää porsaanniskaa, rosmariinikastiketta ja haudutettua lanttua(L, G)
Keskiviikko:
Silakkapihvejä, perunamuusia ja tillikermaviiliä (L)
Torstai:
Hernekeittoa, sipulia ja sinappia (L, G)
Perinteistä lohilaatikkoa (L, G)
Pannukakkua, kermavaahtoa ja mansikkahilloa (L)
Perjantai
Härkähöystöä burgundilaisittain, yrttien kera paahdettuja perunoita (L, G)
Jälkiruokana:
- Omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta (L)
- Marjakiisseliä ja kermavaahtoa (L, G)
- Appelsiini- unelmatorttua (L, G)
- Pikkuleipiä ja suklaakonvehteja (L)
- Kahvi/tee