Ravintola Helsingin
                                Suomalainen Klubi
                                - Pääsali
JÄSENILLE

Klubin jäsenenä saatte ravintolapalveluistamme useita etuja:
Varsinaiset jäsenedut löydätte www.klubi.fi sivustolta kirjautumalla jäsenosioon.

Tarjoamme myös jäsenten edustamille yrityksille ja yhteisöille sekä kanta-asiakkaillemme VIP- sopimusta, jolla edustamanne taho saa alennusta ravintolapalveluistamme. Lisätietoja saatte myyntipalvelustamme myynti@ravintolaklubi.fi tai soittamalla 050 5721 531.


Isänpäivän lounas 10.11.

Isänpäivänä 10.11.2024 katamme ravintolan pääsaliin herkkuja notkuvan noutopöydän.

Ravintola on avoinna kello 11. 30 – 16.00
Pöytävaraukset pyydämme ajoittamaan klo 11.30 – 14.00 välille
Pöytävaraukset suoraan ravintolaan myynti@ravintolaklubi.fi tai +050 5721 531

Alkuruokia:

Klubin perinteiset sillit ja silakat
Graavia lohta ja hovimestarinkastiketta
Tartar lämminsavustetusta lohesta
Kuhaterriiniä ja hummeri- aiolia
Muikunmätimoussea
Katkarapusalaattia
Kananpoikasalaattia
Häränpaahtofileetä ja kapriskastiketta
Tomaatti- ja vihreää salaattia
Kuumia tilliperunoita
Leipävalikoima ja voita

Pääruokana:

Ylikypsää hirvenniskaa, suppilovahvero- madeirakastiketta
Pariloitua taimenta, jokirapukastiketta
Emmental- perunagratiinia
Paahdettuja vihanneksia

Jälkiruokana:

Suklaakakkua
Kinuski- kermakakkua
Marinoituja hedelmiä
Lakka-kermavanukasta
Valikoima pikkuleipiä ja suklaakonvehteja
Kahvi/ tee

Buffet 49,50 €/ hlö
(hinta on sama jäsenille vieraineen)
Lapset 1-12v 1€/ ikävuosi

Kantapöytälounas

Kantapöytälounas tarjolla pääsalissa arkisin kello 11.30 -14.00. Lounaan jäsenhinta on 13.50 €
Pääsalin ollessa yksityiskäytössä katamme lounaan olohuoneeseen

Lounas 21.10. - 25.10.2024

Alkuruokia:
- Katajanmarjasilakkaa, mustaherukkasilliä ja sillikaviaaria (L, G)
- Graavia lohta ja hovimestarinkastiketta (L, G)
- Savulohitartar (L, G)
- Savustettua possupasteijaa (L, G)
- Kananpoikasalaattia (L, G)
- Juuressalaattia (L, G)
- Vihreää salaattia (L, G)
- Kananmunia (L, G)
- Kuumia tilliperunoita (L, G)
- Leipävalikoima ja voita

Päivän lämmin perinneruoka:

Maanantai:
Perinteistä lohilaatikkoa, etikkapunajuurta (L, G)

Tiistai:
Riistamureketta, rosmariiniperunoita ja pippurikermakastiketta (L, G)

Keskiviikko:
Paistettuja muikkuja, perunamuusia ja tillikastiketta (L)

Torstai:
Hernekeittoa, sipulia ja sinappia (L, G)
Paahdettua porsaanfileetä, smetanaan muhennettua hapankaalia (L, G)
Pannukakkua, kermavaahtoa ja mansikkahilloa (L)

Perjantai
Pannupihvejä, haudutettua sipulia ja perunamuusia (L, G)

Jälkiruokana:
- Omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta (L)
- Marjakiisseliä ja kermavaahtoa (L, G)
- Appelsiini- unelmatorttua (L, G)
- Pikkuleipiä ja suklaakonvehteja (L)
- Kahvi/tee